Salads and Cakes

Klasszikus tonhalsaláta egy kis csavarral

2017. november 02. - **gabrielle**

Az egyik legegyszerűbben elkészíthető mégis legkedvencebb (van ilyen szó?!?) vacsorám a tonhal saláta. Ha későn érek haza / van még ezer dolgom / nincs kedvem nagy főzőcskézésbe kezdeni ez a legjobb választás. Csak összedobáljuk a lenti alapanyagokat és voilá, már falatozhatunk is. És, hogy mi a csavar? Nos ma egy kis pesto-s pirítóssal dobtam fel a salit, hogy ebben az egyre korábban sötétedő és egyre hűvösebb időszakban ezek a mediterrán ízek picit felmelegítsenek.

tonhal_sali.jpg

Hozzávalók:

  • salátalevelk ízlés szerint (én most jég- és madársalátát használtam)
  • 1 pici fej lilahagyma
  • kígyóuborka
  • paradicsom
  • szárított paradicsom
  • tonhal (sós lében vagy oliva olajban)
  • 1 főtt tojás
  • 1 szelet teljes kiőrlésű, magos kenyér
  • pesto
  • bors
  • fekete szezámmag
  • citrom leve ízlés szerint

A bejegyzés trackback címe:

https://saladsandcakes.blog.hu/api/trackback/id/tr313147236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása